Loading... logo-preloader

O nama

Predstavljamo vam novu tvrtku – ASG performance: Vašeg partnera za inovativne nadogradnje vozila

ASG performance je nova tvrtka koja se bavi pružanjem visokokvalitetnih usluga retro fitinga, virtuelnih satova, chip tuninga i aktivnih zvučnih sustava za vozila. Tvrtku su osnovali stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom od 1988. godine u automobilskoj industriji, s ciljem pružanja vrhunske tehnologije i rješenja za poboljšanje performansi i udobnosti vozila.

Jedan od ključnih područja djelovanja tvrtke ASG performance je retrofitting, proces nadogradnje postojećih vozila kako bi se iskoristile najnovije tehnologije i inovacije. Bilo da se radi o zamjeni konvencionalnog pogonskog sustava vozila električnim pogonom, integraciji naprednih sigurnosnih značajki ili nadogradnji infotainment sustava, InnoTech nudi sveobuhvatan pristup i stručnost u svim tim područjima.

Uz to, tvrtka također pruža vrhunske virtuelne satove koji transformiraju tradicionalne instrumente u moderna, prilagodljiva i informativna rješenja. Kroz optimizaciju grafike, funkcionalnosti i prikaza informacija, virtuelni satovi tvrtke InnoTech stvaraju jedinstveno iskustvo vožnje i prilagođavaju se individualnim potrebama vozača.

Chip tuning je još jedna usluga koju ASG performance nudi svojim klijentima. Njihovi stručnjaci imaju duboko znanje o elektroničkom upravljanju motorom i softveru ECU-a, omogućujući im da pruže optimizirane postavke za snagu, efikasnost i performanse vozila. Kroz chip tuning, ASG može poboljšati snagu motora, smanjiti potrošnju goriva i pružiti personalizirano iskustvo vožnje.

Kao inovatori u industriji, nudimo aktivne zvučne sustave koji unaprjeđuju zvučno iskustvo unutar vozila. Kroz sofisticirane tehnike reprodukcije zvuka, vozači i putnici mogu uživati u poboljšanim zvucima motora, prilagođenim zvukovima ubrzanja i drugim zvučnim efektima koji doprinose dinamici i atmosferi vožnje.

To top